Dr. Szabó Ferenc andrológiai urológiai magánrendelés

Stacks Image 17271_166

DR. SZABÓ FERENC ANDROLÓGIAI MAGÁNRENDELÉS

TELJES KÖRŰ ANDROLÓGIAI KIVIZSGÁLÁS ÉS KEZELÉS!

Andrológiai információ, diagnosztika, terápia.

HUMANCELL RENDELÉS A KELETINÉL
Kedd: 13-17 Szerda:9-16 Csütörtök:9-17
Bejelentkezés minden nap munkaidőben!
Ha nem vesszük fel a telefont hamarosan visszahívjuk!

HUMANCELL ŐSSEJTBANK VIII. ker. Fiumei út 7.

Humancell rendelő 2 Dr. Szabó Ferenc
Humancell rendelő Dr. Szabó Ferenc
Humancell rendelő13
Intézetünk a járóbeteg szakellátás keretében az andrológia, a nőgyógyászati ultrahang diagnosztika, a csecsemő- és gyermekgyógyászat területén nyújt szolgáltatásokat. Saját laboratóriumunk pácienseinknek ivarsejt banki szolgáltatásokkal is  rendelkezésére áll, valamint végzi az orvosi laboratóriumi vizsgálatokhoz szükséges szakszerű mintavételt, mintatovábbítást és kislaboratóriumi vizsgálatokat.

Laboratóriumi szolgáltatásaink értéket képviselnek. Mi az értéket a minőség közvetítésével teremtjük meg és igyekszünk a Minőségirányítási Kézikönyvünkben leírtak alapján ezt fejleszteni és ezzel az ügyfeleink elégedettségét megtartani.

A Humancell MCC Kft. minőségfilozófiája központjában az ügyfelei igényei és a jogszabályokban előírt kötelezettségeknek való maradéktalan megfelelés áll, amelyet munkatársaink szakképzettségével és teljesítményével, illetve a vezetés minőségtudatos hozzáállásával tudunk elérni.
Ennek érdekében az évek során előkészítettük szervezetünket a minőségirányítási rendszer bevezetésére és 2010. január 20-án megkaptuk a Tanúsítványt arról, hogy a rendszerünk megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009  szigorú szabványi követelményeinek.
 Számunkra a legfontosabb ügyfeleink bizalma és megelégedettsége, illetve minőségi szolgáltatás nyújtása. Tevékenységünk és értékrendünk legfontosabb alapja a minőségtudatosság.
 
Mindezen értékeket azonosítva célunk a minőségirányítási rendszerünk laboratóriumi eljárási rendünkre való, a jogszabályi követelményeknél szigorúbb kiterjesztése, a Magyarországon hasonló tevékenységet folytató intézetek között egyedülálló módon a GMP (Good Manufacturing Practice) jogosítvány megszerzése.
 

Stacks Image 108
Humancell tanúsítvány emt.

HUMANCELL
Őssejtbank
(Keleti Pályaudvarnál)
06-20-38-40-408
SZERDA 9-16
CSÜTÜRTÖK: 9-18
(Bp., VIII ker. Fiumei út 7)
info@humancell.hu

Hiteles andrológiai információk.
Andrológiai diagnosztika.
Teljes körű meddőségi kivizsgálás.
Andrológiai műtétek.
Merevedési zavar, korai magömlés kezelése.
Tesztoszteron hiány kezelése.

Copyright: Dr. Szabó Ferenc 2020.