Dr. Szabó Ferenc andrológiai urológiai magánrendelés

Stacks Image 2_166
Millenáris Andrológiai Centrum Dr. Szabó Ferenc andrológus

TELJES KÖRŰ ANDROLÓGIAI KIVIZSGÁLÁS ÉS KEZELÉS!
Merevedési zavarok, tesztoszteron pótlás, férfi meddőség kezelése.
Hétfő: 8.30-16 Kedd:8.30-16 Csütörtök:8.30-13
Budán a Mammut II közelében a
Millenáris Egészség Centrumban.

Időpontfoglalás konzultációra, spermavizsgálatra és labor vizsgálatokra.

Online receptírás az EESZT-be ill. papír alapon olyan pácienseknek akik már voltak konzultáción.

Bejelentkezés és info:
Hétfő-Csütörtök: 9-16 Péntek 9-14-ig
Ha nem vesszük fel a telefont visszahívjuk!

péniszvastagítás, hímvessző vastagítás, pénisz töltés

Hialuronsavas péniszvastagítás.

Sok férfi érzi úgy, hogy pénisz mérete kisebb, erektált hímvessző vékonyabb, sok férfi szeretne a meglévőnél is vastagabb nagyobb hímvesszőt. A kisebb hímvessző méret önbizalom csökkenéséhez és párkapcsolati problémákhoz is vezethet. Ha biztonságos és hatékony módot keres a pénisznövelésre, érdemes megfontolnia a pénisz töltést. Természetesen mérlegelni kell az ezzel járó előnyöket és hátrányokat ill. a beavatkozást kockázatát is.
Fontos, hogy reális elvárás legyen a péniszvastagítással kapcsolatban, mentálisan és fizikálisan egészséges legyen.

Mekkorra az átlagos erektált pénisz méret?  • az átlagos erektált pénisz hossza14,9 cm
  • az átlagos merev pénisz kerülete 12,6 cm
  • a férfiak többsége (59 százalék) 13,3 - 15,2 cm hosszúságú pénisszel rendelkezik
  • csak minden negyedik férfi rendelkezik 15,2 centinél hosszabb pénisszel
  • a 300 férfiból csak mintegy 10 férfi rendelkezik 17,8 centinél hosszabb hímvesszővel
Stacks Image 69
Stacks Image 57

Mekkora pénisz vastagodás érhető el?A pénisz töltés során elsősorban a pénisz vastagsága nő, de töltőanyag súlya miatt a pénisz hosszabbnak is fog tűnni, mert az állva a súlya azt lefele húzza. A töltőanyag mennyiségétől függ az elért nagyságváltozás. A kevesebb több elvet érdemes alkalmazni első lépésben 10-15 ml töltőanyagnál több nem javasolt (átlagos méret esetén). Az elért körméretben történő vastagodás 1-1.5-től 2.5 cm-ig terjedhet. Első lépésben 1-1.5 cm-es körfogat növekedés a reális elvárás. Ha ezt úgy nézi, hogy a mutató és hüvelykujját összeérinti és 1 cm-esre kinyitja, látja, hogy ez egy jelentős méretváltozás lehet. Érdemes inkább több lépcsőben növelni a pénisz méretét.

Akkor alkalmas péniszvastagításra…Ha úgy érzi pénisz mérete kisebb.
Ha nincs aktív nemi úton terjedő szexuális úton terjedő fertőzése(Herpes, HIV, hepatitis B, C, Chlamydia, szifilisz stb.).
Ha mentálisan és fizikailag egészséges.
Ha még nem történt semmilyen pénisz töltés.

Ha nincs súlyos elhízása, mely során a hímvessző a zsírba "visszahúzódik".
Ha nincs nagyon kis méretű ún. micropénisze.
Ha nincs súlyos autoimmun betegsége.
Ha nem allergiás hialuronsavra.
Ha nem szed vérhígító gyógyszereket.
Ha reális elvárásai vannak az eljárással elérhető eredményekkel kapcsolatba

Milyen szövődmények fordulhatnak elő?Bár a hialuronsavas töltőanyagok a péniszkörfogat növelésére általában biztonságosnak tekinthetők, a szövődmények előfordulása minimális, nem veszélytelenek. A pácienseknek tisztában kell lenniük ezekkel szövődményekkel, mielőtt a kezelésbe kezdenének.

Fertőzés: Bár nem gyakori, fennáll a fertőzés kockázata az injekció beadásának helyén. A megfelelő aszeptikus technikák alkalmazásával ez a kockázat minimálisra csökkenthető.

Csomóképződés: A betegeknél előfordulhat, hogy a töltőanyag helytelen elhelyezése vagy egyenetlen felszívódása miatt csomók vagy szabálytalanságok alakulnak ki. Ezeket utólagos töltéssel vagy enzimmel lehet korrigálni.

Gyulladás, tályog: Egyeseknél gyulladásos reakció léphet fel a hialuronsavas töltőanyagra, ami bőrpírhoz, duzzanathoz és fájdalomhoz vezethet. Ilyenkor antbiotikum adása vagy, ha tályog alakul ki annak kiürítése javasolt.

Allergiás reakciók: Ritkán előfordulhat, hogy a betegek allergiás reakciót mutatnak a töltőanyagban használt hialuronsavra.

Pénisz töltés pénisz vastagítás

Hogyan működnek a bőrfeltöltő anyagok?


A bőrfeltöltő anyagokat általában az arc és az arckontúr javítására ill. fenék, láb kéz és egyéb testrészek kontúrjának javítására használnak. Az ajkak feltöltésére és a kor előrehaladtával térfogatvesztést szenvedett területek térfogatának növelésére használják. A bőrfeltöltő anyagok különböző anyagokból készülnek, többek között kollagénből, hialuronsavból, kalcium-hidroxilapatitból és poli-L-tejsavból. Minden egyes bőrfeltöltő anyagtípus más-más tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek alkalmassá teszik bizonyos állapotok kezelésére.

A pénisznagyobbításban használt legjobb töltőanyag a hialuronsav. A hialuronsavas töltőanyagok a testünkben természetesen létező anyagból készülnek. Az ilyen típusú töltőanyagokat 1980-as felfedezésük óta használják.
A hialuronsav (hyaluronic acid vagy hyaluronan) egy szép nagy, ismétlődő egységekből álló cukormolekula (glükozaminoglikán, GAG). A szervezet egyik természetes építőeleme, és a testet behálózó szövetekben mindenütt megtalálható. Egy egészséges, 70 kg-os felnőtt testben például mintegy 15 g-nyi van belőle, ennek a fele pedig ráadásul a bőrben összpontosul.

Hogyan történik a péniszvastagítás?


Az eljárás során a hialuronsavat fecskendezünk a pénisz bőre alá, a hímvesszőt körülvevő felszínes és mély fascia réteg közé. A hialuronsavat tompa végű kanüllel juttatjuk a kívánt helyre, ami nagyobb biztonságot nyújt a több éles tűs injekcióval szemben, és kisebb traumát okoz.
Egy-két hét alatt a töltőanyag természetes módon beépül a pénisz szövetébe, és sima, csomók és dudorok nélküli eredményt mutat. A vastagság és a petyhüdt pénisz hossza várhatóan 10%-20%-kal nő. A kezelést érdemes kevesebb maximum 10-15 ml töltőanyaggal kezdeni és fokozatosan növelni a töltés mennyiségét későbbiekben.
Pénisz töltés kanüllel, pénisz vastagítás
Pénisz vastagítás hilarunosavval
A hialrunosavas töltőanyagok a beadás után 4-5 napig még formázhatóak, az egyenetlenségek eltüntethetőek. A beadás utáni napokban szükség lehet a töltőanyag utólagos formázására.
A hialuronsav sajnos idővel lebomlik egyéntől és töltőanyagtól függően az 50 %-os volumen csökkenés 8-24 hónap közötti lehet. Amennyiben meg akarjuk tartani a kívánt vastagságot ismételt injekcióra van szükség.
A hialuronsavas töltőanyag nagy előnye, hogy hialuronidáz enzimmel teljesen feloldható.
A pénisz töltést legjobb körülmetélt páciensek esetén végezni, körülmetéletlen esetekben a töltőanyag elmozdulhat a fityma bőrbe ami megnehezítheti ill. meg is gátolhatja a bőr hátra ill visszahúzását. Ezért körülmetéletlen esetben csak akkor lehet elvégezni, ha nincs fitymaszűkület ill. nincs nagymennyiségű előbőr.

Egy rövid ismertető videó az eljárás lényegéről.

A hialuronsavas töltőanyagok nem egyformák, különböző keménységűek és formázhatóságúak és tartósságuk is nagyban különbözik. Ez az árukban is tükröződik.
A legtöbbet használt töltőanyag a Juvederm Voluma, hatása tartós akár 18-24 hónap is lehet, nagyon jó tulajdonságai vannak, ez a legdrágább készítmény, de jól használható a Teosyal RHA 4 is ami szintén egy kiváló minőségű anyag.Jó minőségű töltőanyag a Neuramis Voluma és Volus 10 dermális töltőanyag is